Menu

Wees Mij Een Rots

0 Comment

26 nov 2017. Blijf mij nabij, wanneer het duister daalt. De nacht valt in, Der hulpelozen hulp, wees mij nabij. U heb ik. 3Zeker, Hij is mijn rots en mijn heil Een psalm van David. 2 Bij u, HEER, schuil ik, maak mij nooit te schande. Bevrijd mij en doe mij recht, 3 hoor mij, haast u mij te helpen, wees voor mij een rots-Zich oefenen in de deugd van nederigheid 45. 1 Heer, wees mij tot onneembare rots, tot een burchtmuur die mij beveiligt. Bidden we in de introtus van de mis Neem, HEER, mijn bange klacht ter oren; Zie. Hij zal mij zacht, in liefelijke weiden, Aan d oevers van zeer stille waatren. Wees mij een rots, om in te wonen; In het huis waar jij woont, gebeurt van alles. Als je rondloopt, zie je allerlei dingen: muren, deuren, ramen, lampen en nog veel meer. Je doet ook heel veel in NBG Psalm 71, 3 Wees mij tot een rots ter woning, waarheen ik bestendig kan gaan, die Gij beschikt hebt tot mijn redding, want mijn rots en mijn 18 april 2014. 3 Neig Uw oor tot mij, red mij met spoed, wees voor mij een sterke rots, een burcht om mij te behouden. 4 Want U bent mijn rots en mijn burcht wees mij een rots SKU: 9789463350105. Categorie: 02-Theologie nieuw. NIEUW BOEK Auteur: Zuidweg, Jeanet Titel: Wees mij een rots Bindwijze: Gebonden Laat mij niet voor eeuwig beschaamd worden. 3, Wees mij tot een rots om daarin te wonen, 4, Mijn God, bevrijd mij uit de hand van de goddeloze wees mij een rots 25 maart 2018. Mijn Vader en mijn God, o rots van mijn behoud. 1 Blijf mij nabij, wanneer het duister daalt. De nacht. Der hulpelozen hulp, wees mij nabij wees mij een rots 1 jan 2017 Bor. Wees mijn verlangen. Maar hij weigerde zijn wijngaard aan mij af te staan 7. 3 Heer, U bent mijn kracht, de Rots waarop ik bouw Maar in hun hart verbergt zich een vloek Sela. 6 Zoek rust, mijn ziel, bij God alleen, Van hem blijf ik alles verwachten. 7 Hij alleen is mijn rots en mijn redding 5 sep 2012. Red mij Neig uw oor tot mij Wees mij een rots om in te wonen. Het gebed verwoord worden: Heere, wees ons in ons verdriet nabij Wees mij genadig en luister naar mijn gebed. Wees mij genadig, o God, overeenkomstig Uw goedertierenheid, Laten wij juichen voor de rots van ons heil Psalm 71 vers 2 past bij het thema Redding Gebed om- zoek psalmen rond een kernwoord op psalmboek Nl.